Seguidores

martes, 30 de junio de 2015

Camp Nou ple d´estalades. La democràcia és Fair Play

A l´As i al Marca surt avui que la UEFA podria multar de manera significativa al Barça per les estelades presents a la final de Berlín i pels càntics independentistes de la final. 


Està clar que els borinots estan distribuïts de manera uniforme per tota Europa i que a la UEFA els hi ha tocat la seva part corresponent. El problema és que sembla que manen... 

Segons l´As es tancaria una part de la grada (quina?) i es posaria una lona amb alguna pancarta per defensar el "Fair Play". No seria millor que posessin una per defensar el "Una, Grande y Libre"?. O una "Por la unidad de España" o  "Antes roja que rota"? Que l´Aznar els hi aconselli.  

Que nassos té a veure això amb el Fair Play?

Si ho fan el ridícul serà espantós. Espero que la directiva del Barça (sigui la que sigui) es posi les piles en defensar una acció de llibertat d´expressió de part de la seva afició. Una actitud que és, per sobre de tot, pacífica. 

Pots estar d´acord o no, però fer això és criminalitzar-la de forma absolutament injusta. I quan dic que es posi les piles parlo d´arribar on faci falta (Estrasburg?) No fer una mini rabieta. 

Si ho fan crec que la resposta ha de ser clara: omplim el Camp Nou d´estelades al primer partit de la Champions. Ja buscarem un slogan del estil: "La democràcia és Fair Play". 

I si volen deixar-nos sense Champions un any, allà ells. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario